UDLEJNING AF STILLADSER VED UDSKIFTNING AF VINDUER

Hos Faxe Stilladser ApS i Hvidovre tilbyder vi stilladser ved udskiftning af vinduer på huse og boligkomplekser i blandt andet Glostrup, Albertslund og på resten af Sjælland. Vi sørger for alt fra tilladelser til opsætning af stillads med trapper og dæk i den rette højde for en vinduesudskiftning.

Vi varetager alle stilladsopgaver ved udskiftning af vinduer

Vi tilbyder totalløsninger ved stilladsudlejning, og vi har stor ekspertise med stilladser i forbindelse med montering af vinduer eller vinduesrenovering. Vi kan derfor varetage alle opgaver fra at søge tilladelser til at fjerne stilladset, når håndværkerne er færdige. Vi foretager dog aldrig selv hverken montering af vinduer, udskiftning af vinduer eller andet arbejde med at etablere nye vinduer.

Vi sikrer, at der bliver spærret af, og at alt er klart til håndværkerne, når vi stiller stilladset op. Samtidig sikrer vi, at der er trapper og dæk, som har den rigtige arbejdshøjde. Vi kan også varetage tildækninger med træfiner og plastik, hvis det er påkrævet.

Vi lægger altid vægt på pålidelighed, punktlighed og ordentlighed, når vi skal levere stilladsløsninger til en vinduesudskiftning. Vi er med andre ord bevidste om, at det er vigtigt at udføre vores opgaver til tiden. Derfor giver vi vores kunder et realistisk bud på tidsplanerne, så vores arbejde ikke bliver et problem for jeres tidsfrister.
​​

Kontakt os for et gratis tilbud på et stillads til vinduesudskiftning

Du kan kontakte os, hvis du søger flere oplysninger om vores stilladsløsninger, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et stillads i forbindelse med udskiftning af vinduer.

​​

Du kan ringe på telefon 56 25 33 31 eller sende en e-mail til mail@faxestilladser.dk for at aftale nærmere. Vi giver gerne gode råd og vejledning.

Har du spørgsmål?​

Så er du mere end velkommen til at udfyld formularen nedenfor. Vi besvarer hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Faxe Stilladser ApS

Du er velkommen til at kontakte vores stilladsfirma for at høre nærmere om vores stilladsløsning, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på stilladsudlejning.

CVR: 40858083

Kontakt

Helseholmen 14, 2650 Hvidovre