UDLEJNING AF TAGSTILLADSER TIL TAGRENOVERING

Hos Faxe Stilladser ApS i Hvidovre udlejer vi tagstilladser til enhver form for tagrenovering. Vi har over 20 års erfaring med tagstilladser, og derfor kan vi tilbyde en samlet, professionel stilladsløsning i forbindelse med renovering af tag i blandt andet Albertslund, Glostrup og på resten af Sjælland. Vi varetager dog ikke selve tagrenoveringen.

Samlet stilladsløsning i forbindelse med tagarbejde

Vi tilbyder hele løsninger med stilladsudlejning, kørsel, opsætning og nedtagning i forbindelse med en tagrenovering. Det er naturligvis med tæt afdækning mod nedfald, og det kan være med materialetårne i alle størrelser. Vores stilladser er naturligvis godkendte.

Materialetårnene kan leveres med trapper, med el-hejs og/eller med elevatorskakt. Derudover kan vi tilbyde forskellige former for inddækninger, så de passer til de aktuelle behov. Vi sikrer naturligvis, at alt er parat til håndværkerne, når vi klargør tagstilladset.

Vi er bevidste om, at det er vigtigt for arbejdet med en tagrenovering, at vi varetager vores stilladsopgaver til tiden. Derfor lægger vi vægt på pålidelighed, punktlighed og ordentlighed, og derfor giver vi kunderne et realistisk bud på tidsplanerne, så vores arbejde ikke skal blive et problem for jeres tidsfrister.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et tagstillads

Du kan altid kontakte os for at høre mere om vores stilladsløsninger i forbindelse med en tagrenovering eller lægning af nyt tag. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på et stillads til tagreparation, og vi giver gerne råd og vejledning.

Du kan ringe på telefon 56 25 33 31, eller du kan sende en e-mail til mail@faxestilladser.dk, hvis du ønsker en nærmere drøftelse, eller hvis du vil høre mere om vores priser.

Har du spørgsmål?​

Så er du mere end velkommen til at udfyld formularen nedenfor. Vi besvarer hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Faxe Stilladser ApS

Du er velkommen til at kontakte vores stilladsfirma for at høre nærmere om vores stilladsløsning, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på stilladsudlejning.

CVR: 40858083

Kontakt

Helseholmen 14, 2650 Hvidovre