UDLEJNING AF STILLADS TIL FACADERENOVERING TILBYDES

Hos Faxe Stilladser ApS i Kastrup udlejer vi stilladser til facaderenovering. Vi tilbyder opsætning og nedtagning af stilladser i forbindelse med en facaderenovering for kunder i Hvidovre, Glostrup og Albertslund samt på resten af Sjælland. Derudover kan vi ordne alt fra tilladelser til inddækning af stilladset til konkurrencedygtige priser.

Stillads og inddækning ved renovering af facade

Vi har stor ekspertise med stilladser ved en facaderenovering, fx i forbindelse med vandskuring af hus, og vi ordner det gerne i en totalløsning, hvor vi indhenter de nødvendige tilladelser og sørger for opstilling af stilladset. Vi udfører dog aldrig selv facaderenovering.

Vi sikrer, at det er dækket helt af i bunden, og at der bliver dækket af med træfiner og plastik rundt om stilladset. Vi kan også lave en klimaskærm til sandblæsning. Afslutningsvist nedtager vi stilladset.

Vi har mere end 20 års erfaring med stilladser til renovering af facade, og vores medarbejdere er dygtige stilladsarbejdere, som også har mange års erfaring.

Vi lægger vægt på pålidelighed, punktlighed og ordentlighed. Vi er bevidste om, hvor vigtigt det er at levere en stilladsopgave til tiden. Derfor giver vi altid et realistisk bud på en tidsfrist, så vores arbejde ikke bliver et problem i forhold til jeres tidsplaner og deadlines.

Kontakt os for en pris på et stillads til din facaderenovering

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på et stillads til pudsning af facade, og vi giver gerne gode råd og vejledning om facaderenoveringen.

​​

Du kan ringe til os på telefon 56 25 33 31 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på mail@faxestilladser.dk

Har du spørgsmål?​

Så er du mere end velkommen til at udfyld formularen nedenfor. Vi besvarer hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Faxe Stilladser ApS

Du er velkommen til at kontakte vores stilladsfirma for at høre nærmere om vores stilladsløsning, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på stilladsudlejning.

CVR: 40858083

Kontakt

Helseholmen 14, 2650 Hvidovre